Diumenge en familia 27 de desembre

Events, Llunatics - 18• Dec•15

El proper diumenge 27 de desembre es realitzarà l’últim diumenge en família, de la Regidoria de Joventut, de l’any.
Per a dir adéu al 2015 i presentar-li un grapat de bons desitjos al 2016, estem preparant per aquesta ocasió un arbre dels desitjos per a que així menuts i papàs puguem sol•licitar junts i mitjançant un matí junts i agradable, les nostres millors voluntats per a l’any nou.
L’activitat es realitzarà de 10 a 12 hores del matí, i en aquesta ocasió ens traslladem a l’exterior de l’edifici del Centre Social, on es podran realitzar tallers de targetes, retallables, pintura, i finalment tots junts formar un arbre dels desitjos amb una solta de globus final.
A les 12 quan finalitze l’activitat tots aquells que ho estimen oportú podran també gaudir en l’interior del Centre Social, de l’obra de teatre “Conte de Nadal” , que organitza la Regidoria de Cultura dins del seu programa teatre en família.
Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Dénia, volem agrair a tots els xiquets, xiquetes , pares i mares i joves de Dénia, que han participat al llarg d’aquest any de les activitats programades dins de les activitats de Diumenge en Família i Fantàstics, així com la bona acollida del novedos Halloween d’enguany. I, junt a tots els integrant dels programes de Dinàmics i de Llunàtics, desitjar-vos des de la pròpia Regidoria de Joventut, UN BON NADAL i FELIÇ 2016. Des de Joventut ja estem treballant per a que el proper any pugam seguir en contacte a través de noves propostes, iniciatives, cursos i activitats, que esperem que siguen del vostre interès i agrat. BONES FESTES.

FacebookTwitter