El Festival Intergeneracional de la Cançó, FIC de Dénia, ja té finalistes

Llunatics, Noticies - 24• Apr•15

Dissabte passat 18 d’abril, en les instal·lacions de Llunàtics, es va dur a terme elIMG_20150418_114100 casting del Festival Intergeneracional de la Cançó (FIC) Dénia de 2015. Els més de 40 participants inscrits en la present edició van  passar davant del jurat, al llarg de tot el matí, per a mostrar la seua capacitat de cant, tècnica vocal, aptituds, etc…

Finalment, dins de les tres categories que integren este festival, els finalistes triats han sigut:

Categoria Infantil: Julia Cortés, de Benidoleig; Loren Scarlet Lluhitaxi, de Dénia; Raluca Herminia, de La Xara, Lucía Valdivia, de Dénia; Shaila Lucas, de La Xara i Mina García, de Dénia.

Categoria Juvenil: Olga Ordines, de Benidoleig; Jazmin Van Santen, de La Xara; Olivia Becker, de Dénia; Yolanda López, de Dénia; Aina Mengual, de Gata de Gorgos i Belén Moya, de Dénia.

Categoria Adults: Moira Franck, de Xaló; Miriam Jaén; Rebeca Mª López; Jessica Fernández; Juan José Fernández i el duo format per Blanca Valiente i Rosa Crespo, de Dénia.

El dilluns 27 d’abril tindrà lloc una reunió amb tots els seleccionats per a establir el calendari de preparació de classes de cara a la seua actuació en el festival.

El FIC 2015 se celebrarà el 3 de juliol, en el carrer La Via

FacebookTwitter