El joc de rol ‘La Nit Zombie’ concentra 650 participants a Dénia

Dinamics, Events, Llunatics, Noticies - 28• Mar•17

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Dénia va organitzar el cap de setmana passat el joc de rol “La Nit Zombie” en què 650 participants van prendre part des de les 23 hores del dissabte fins a ben entrada la matinada del diumenge.

“La Nit Zombie” és un joc de rol (Real Game) en què hi ha que sobreviure tota la nit en una ciutat infectada per zombis. L’escenari del joc va ser tota la ciutat de Dénia. Els sobrevivents han d’anar passant proves alhora que intenten no caure en mans dels infectats. Els participants s’agrupen per equips i sols aquells que aconsegueixen superar totes les proves poden salvar-se de l’epidèmia. El joc fa que els equips combinen esport, interpretació, cooperació i joc en equip, a més de treballar els instints. Les edats dels participants són molt variades, ja que participen joves, adults i fins i tot xiquets a partir dels 12 anys acompanyats de familiars.

La zona de control dels participants es va situar en les dependències de Joventut, que durant la vesprada del dissabte va anar transformant-se en un centre militar de control d’epidèmies, on un grup de militars anava organitzant a tots els “supervivents” per equips de joc, lliurant-los el material identificatiu dels jugadors i plànols de la ciutat. A tots els participants se’ls tornaven a explicar les regles del joc i se’ls recordava els diferents colors que identificaven cada tipus de participant.

A les 23 hores tots els participants es concentraren en la plaça del Consell per a iniciar el joc, envoltats per un públic nombrós. De seguida, després d’un atac d’infectats a la plaça, els participants van ser “evacuats” pel túnel del castell fins a l’eixida de la ronda de les Muralles, on ja distribuïts per equips van començar a seguir les primeres pistes de la gimcana d’orientació, realitzant un total de 13 proves distribuïdes per tota Dénia. Cadascun dels llocs on tenien que resoldre els reptes que se’ls demanaven eren totalment desconeguts pels participants, havent-los de trobar a través de pistes que anaven aconseguint conforme resolien les proves.

Les localitzacions del joc van ser el parc de Torrecremada, la plaça de Jaume I, la plaça del Convent, la Glorieta, els baixos de l’Ajuntament, el Centre Social, els centres de barri Sertori i Oeste, el col•legi Cervantes, el camp de futbol El Rodat, el taller faller de la ronda de les Muralles, els casals fallers de Baix la Mar, Campaments i Saladar, i l’edifici de Joventut.

El joc va transcórrer amb normalitat, iniciant-se l’escena final sobre les 6.45 hores del matí en l’edifici de Joventut.

Des de la Regidoria de Joventut volem agrair a tots els participants el comportament i respecte a les normes del joc i agrair també a les falles Saladar, Campaments i Baix la Mar, i al propietari de la nau fallera de ronda de les Muralles, el permís per a utilitzar els seus espais. Per últim, agraïm a la Policia Local, la Creu Roja i Protecció Civil la seua col•laboració en esta activitat.

Fotos

Més informació de l´activitat

FacebookTwitter