ENTREGA PREMIS TERCER CERTAMEN RELAT CURT

La regidora de Joventut i Major, Isabel Gallego, va presidir l’entrega de premis del 3r Certamen de Relat curt que va tindre lloc divendres passat en la Sala de Plens de l’Ajuntament de Dénia.

En la primera categoria, de 10 a 18 anys, el premi va ser per a Alberto Cheli Ballester per la seua obra Algodón de azúcar. En la franja de 19 a 30 anys va resultar guanyador Marc Galiana Fornés per El camí de Nadal. Finalment, en la categoria de 31 anys d’ara en avant el premi va recaure en Francisco Jiménez Morales pel seu relat Silencios.

Els premiats van obtindre un val per import de 100 euros per a gastar en la llibreria Públics de Dénia i un diploma de la regidoria. Així mateix, els seus relats seran publicats en breu per la Regidoria de Joventut i Major.

El jurat d’esta tercera edició del Certamen de Relat curt ha estat format per la regidora Isabel Gallego, l’escriptor Jovi Lozano, el director de l’ETC de Dénia, Mario Passero i Mar Reus, llicenciada en filologia catalana i hispànica i tècnic de l’Oficina de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Dénia.

FacebookTwitter