FIRA DE L´ESTUDIANT 2015

Events, Llunatics - 23• Mar•15
Dia: 23 – 28 de març
Hora: Portes obertes: dimarts 24 i dijous 26, de 15h.-18h. i dissabte 28, de 10.30h-14h. (Resta d horaris concertats amb institutos)

Lloc: Sala polivalent de Llunàtics.

Les regidories de Joventut i Educació han organitzat una nova edició de la Fira 3848f1de l’Estudiant, que se celebrarà a partir del 23 al 28 de març en la Sala Polivalent de Llunàtics. L’objectiu de la iniciativa és facilitar als jóvens que cursen l’etapa final de l’ESO informació i orientació sobre l’oferta formativa al seu abast, oferint-los eines per a ajudar-los a decidir el seu futur acadèmic i professional.
Seran de portes obertes les vesprades del dimarts 24 i dijous 26 de març, de 15 a 18 hores, així com el matí del dissabte 28, en horari de 10.30 a 14 hores, on s´atendran els dubtes i consultes d’estudiants, pares i mares i professionals de l’educació

Els matins del dimarts al divendres i les vesprades del dimecres i del divendres es reserven a la visita de grups concertats de tercer i quart de l’ESO dels diferents centres educatius de la ciutat que han volgut participar en esta iniciativa. Han confirmat la seua assistència els IES número 3, Maria Ibars i Historiador Chabàs, els col·legis Sagrado Corazón, San Juan Bautista i Alfa & Omega, el Creama i el centre d’Educació Permanent d’Adults (EPA) de Dénia.

Entre les entitats que ja han confirmat la seua assistència a esta fira per a oferir una major difusió de la seua oferta formativa figuren Esatur, la Universitat Catòlica, la Universitat d’Alacant, la Universitat de Castelló, la UNED i el centre EPA.

L’obertura oficial de la fira tindrà lloc el dimarts 24 de març, a les 10.15 hores. Assistiran les regidores de Joventut, Isabel Gallego, i d’Educació, Pepa Sivera.

La Fira de l’Estudiant ha tingut molt bona acollida en edicions anteriors. L’any passat va rebre més de 800 visitants i l’organització espera superar estes xifres en 2015.

FacebookTwitter