Guanyadors 4t. certamen relat curt

El 4t Certamen de relat curt que convoca la Regidoria de Joventut ja té guanyadors. El jurat d’esta edició, compost per la regidora de Joventut, Cristina Morera, la regidora d’Igualtat, Elisabet Cardona, el director de l’Escola de Teatre Comarcal, Mario Passero, la llicenciada en Filologia Catalana i Filologia Hispànica, Mar Reus i la responsable de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Dénia, Llúcia Signes, es va reunir dijous passat per a emetre el veredicte.

El concurs està estructurat en tres categories, segons l’edat dels participants. En la categoria de 10 a 18 anys, el premi ha quedat desert. En la categoria de 19 a 30 anys ha resultat guanyadora Amagoia de Berrio-Ochoa, amb el relat Germans de sang. Finalment, en la categoria de participants majors de 30 anys, el jurat ha triat guanyador al relat En record del que se’ns oblida, de Laura Bisquert Sanchís. Les guanyadores de cada categoria rebran un val de 100 euros per a la compra de llibres i veuran la seua obra publicada per l’Ajuntament de Dénia.

Enguany el concurs introduïa com a novetat la incorporació de premis als relats la temàtica dels quals es relacionara amb la igualtat de gènere. El jurat ha decidit deixar desert el premi d’Igualtat en les categories de 10 a 18 anys i de 19 a 30 anys i ha triat guanyador, en la categoria de 31 anys en avant, al relat La crida del destí, d’Eduardo Gil. Gil rebrà un premi consistent en la publicació del seu relat i un val de 50 euros canviables en llibres.

La participació en el Certamen de relat curt està oberta a qualsevol resident de Dénia i la comarca de la Marina Alta. La temàtica del concurs és lliure. Els originals poden estar escrits en valencià o en castellà i han de ser inèdits i no haver-se presentat anteriorment en cap altre concurs.

L’entrega de premis d’este 4t Certamen de relat curt està prevista per a principis del mes de desembre.

FacebookTwitter