HALLOWEEN 2014

Llunatics, Noticies - 05• Nov•14

El passat 31 d’octubre es va celebrar en la Sala Polivalent de Llunàtics, la festa Halloween 2014, organitzada per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Dénia.

 Els assistents, més de 700 entre xiquets ‘i acompanyants, van poder disfrutar d’una vesprada “terrorífica” i divertida, en horari de 18 a 21 h, en la que van poder botar en les colchonetes els més menuts, participar en els tallers de pintura i de màscares tant els pares com els fills/es, atrevir-se a creuar el túnel del Dragó  els més valents i ballar al ritme de balls de Hip  hop, coreografies musicals i cançons amb veu en directe excel·lentment interpretades, acompanyats de refrescos gratis per a calmar la set.

 A l’entrada del recinte li’ls oferia a tots els que s’anaven incorporant a la festa, una xapeta d’Halloween i caramels donant-los la benvinguda. Els participants i acompanyants van lluir ’originals i terrorífiques disfresses, que van ajudar a donar-li un autentic  aspecte de “festa d’ultra tomba”.

 De 19 a 20 hores, i en la zona de l’escenari, es van donar cita diferents actuacions en directe que van animar més encara als presents. Així doncs Isabel Gallego, Regidora de Joventut, va donar la benvinguda a tots els presents  i va donar às als espectacles, oberts per Iván i Camilo amb balls de Hip Hop, continuats amb les interpretacions musicals de Cynthia Collado, Paula Blanquer, Ainoha Martínez, Maria Romero i Dana d’Haro (guanyadores dels Festivals Infantils de la Cançó del 2012, 2013 i 2014) i les actuacions de les ballarines del grup de ball modern de llunàtics i del Club de Gimnàstica Rítmica. Al final dels espectacles, van procedir a fer una foto de grup amb la Regidora de Joventut, Isabel Gallego.

 Des de la Regidoria de Joventut, agrair la col·laboració de l’empresa coca-cola que durant la vesprada, va entregar més de 500 consumicions de refrescos als assistents. Així com agrair als/les artistes que amenitzaren la vesprada amb les seues veus i amb els seus balls.

Per a vore les fotos:  https://www.facebook.com/llunatics.deniajoventut?ref=bookmarks#!/media/set/?set=a.755425534494179.1073742309.144305915606147&type=1

 

FacebookTwitter