Presentació

Llunàtics, un espai multifuncional

 La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Dénia desenvolupa una completa programació de formació no reglada adreçada a jóvens de 4 fins a 30 anys d’edat, que inclou cursos i tallers sobre diferents matèries i disciplines.

 A més de l’organització de cursos , la regidoria promou activitats d’oci i entreteniment, tramita el Carnet Llunàtics -que ofereix interessants avantatges per als més jóvens-, ofereix serveis gratuïts d’assessorament i informació sobre diferents temes, entre ells la Consulta Jove, especialitzada en orientació psicològica. D’altra banda, Llunàtics, com a entitat col·laboradora de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ. Generalitat Jove), gestiona i tramita el carnet d’alberguista i els carnets internacionals d’estudiant (ISIC) i de professor (ITIC).

 Les oficines de la Regidoria de Joventut es troben en el Centre Juvenil  Llunàtics, ubicat en Ronda de les Muralles, 42. Aquest espai disposa d’aules adaptades a l’oferta formativa que s’imparteix i acull multitud d’esdeveniments i activitats socioculturals, promogudes tant per part d’associacions i altres entitats, com per altres departaments de l’Ajuntament de Dénia.

 En les instal·lacions de Llunàtics també té la seu l’Escola de Teatre Comarcal (ETC) Marina Alta. La preinscripció i la matrícula dels cursos es tramiten en les oficines de la regidoria.

 

Horari d’atenció al públic de l’oficina de Llunàtics

Contacte
Oficina de Llunàtics

Ronda de les Muralles, 42

Telèfon: 965 78 37 00

Fax: 965 78 93 30

C/e: joventut@ayto-denia.es

 Consulta,ns

FacebookTwitter