Presentació

Joventut, un espai multifuncional

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Dénia desenvolupa una completa programació de formació no reglada adreçada a jóvens de 4 fins a 30 anys d’edat, que inclou cursos i tallers sobre diferents matèries i disciplines.

A més de l’organització de cursos, la regidoria promou activitats d’oci i entreteniment,  ofereix serveis gratuïts d’assessorament i informació sobre diferents temes, entre ells la Consulta Jove, especialitzada en orientació psicològica. D’altra banda, l´oficina de Joventut, com a entitat col·laboradora de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ. Generalitat Jove), gestiona i tramita el carnet d’alberguista i els carnets internacionals d’estudiant (ISIC) i de professor (ITIC).

Les oficines de la Regidoria de Joventut es troben  en Ronda de les Muralles, 42. Aquest espai disposa d’aules adaptades a l’oferta formativa que s’imparteix i acull multitud d’esdeveniments i activitats socioculturals, promogudes tant per part d’associacions i altres entitats, com per altres departaments de l’Ajuntament de Dénia.

En les instal·lacions de Joventut també té la seu l’Escola de Teatre Comarcal (ETC) Marina Alta. La preinscripció i la matrícula dels cursos es tramiten en les oficines de la regidoria.

 

Horari d’atenció al públic de l’oficina de Llunàtics

Contacte
Oficina de Joventut

Ronda de les Muralles, 42

Telèfon: 965 78 37 00

C/e: joventut@ayto-denia.es

 Consulta,ns

FacebookTwitter