Consulta Jove

La Regidoria de Joventut ofereix des de l’any 2000 la Consulta Jove, que és un servei d’atenció psicològica i sexològica gratuït i confidencial per a  jóvens que visquen o estudien a Dénia, que tinguen entre 12 i 30 anys. Mayte Ahuir, psicòloga col·legiada especialista en psicologia clínica i sexòloga, és la professional encarregada d’ajudar als jóvens que ho requerisquen. A més de la consulta personalitzada, la psicòloga imparteix tallers de suport a mares i pares d’adolescents.

També, com a part del servei, la psicòloga es desplaça als centres escolars de la ciutat per a realitzar xarrades informatives als jóvens amb l’objectiu que coneguen el servei de la Consulta Jove.

En aquestes xarrades els explica els problemes que poden tindre en les relacions amb la família, els amics, la parella i amb ells mateixos, i també possibles vies de solució.

La Consulta Jove programa sessions en parelles o grups per a amigues o amics, on ells mateixos proposen a la psicòloga el tema que els interessa, sempre relacionat amb la psicologia o amb la sexualitat.

La Consulta Jove desenvolupa, a més, el servei de mediació entre amigues o amics distanciats .

Per a acudir a la Consulta Jove cal sol·licitar cita prèvia al telèfon de l’oficina de Llunàtics -966 42 37 00- o en horari d’atenció al públic . També se li pot fer una consulta a la psicòloga via correu electrònic, a l’adreça electrònica consultajove@ayto-denia.es.

Articles:

Autoestima 1

Autoestima 2

FacebookTwitter