Escola de Teatre Comarcal

Llunàtics, seu de l’ETC Marina Alta

 L’Escola de Teatre Comarcal (ETC) Marina Alta té la seu, la Sala ETC, en les instal·lacions de Llunàtics. En les oficines de la regidoria es realitzen les preinscripcions i matrícules dels cursos que organitza l’ETC al llarg del curs lectiu.

 L’ETC sorgeix gràcies a la vocació comarcal d’un grup de municipis que decideixen coordinar recursos i esforços per a incentivar l’educació teatral. La seu central es troba a Dénia, que és el germen d’aquest projecte.

En 2004 l’ETC va ser nominada al premi Micalet que atorga Teatres de la Generalitat Valenciana, i en 2008 va participar en el Festival de Teatre de Lobnya (Moscou), on va rebre el premi a la millor direcció.

L’escola imparteix classes a diferents grups: infantils, juvenils, discapacitats, adults i companyia. Al llarg del curs es preparen i es presenten al voltant de set muntatges teatrals. En la Sala ETC de Llunàtics també es realitzen cursos monogràfics i es representen espectacles teatrals.

A més, els alumnes de l’ETC participen activament en múltiples actes de caràcter festiu i social de la ciutat, com per exemple, les festes de Moros i Cristians, la commemoració del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, presentacions falleres, gales institucionals i animacions.

FacebookTwitter