Marta Perelló, Andrea Soto i Óscar Lasarte, guanyadors del 14 Festival Intergeneracional de la Cançó FIC Dénia 2016

Dinamics, Events, Llunatics, Noticies - 12• Jul•16

El Festival Intergeneracional de la Cançó (FIC) es va celebrar divendres passatFestival Intergeneracional de la Cançó 2016 en el carrer de la Via amb la participació de dihuit finalistes, sis en cadascuna de les tres categories del concurs, Infantil (6 a 12 anys), Juvenil (13 a 17 anys) i Sènior (majors de 18 anys). Han concursat Loren Scarlet Lluhitaxi, Morgana Pateman, Martina Ramírez, Raluca Herminia, Marta Perelló i Shaila Lucas (Infantil); Aina Mengual, Jorge Castaño, Andrea Soto, Sarina Blackford, Jasmin van Santen i Yolanda López (Juvenil) i Juan José Fernández, Juan Carlos Romero, Miriam Jaén, Daniel Vázquez, Anela Ljuca i Óscar Lasarte (Sènior).

Presentat per la periodista Celia Marín, el festival va començar amb l’actuació dels coordinadors de l’esdeveniment, Juan Carlos Benlloch i Kelly Lee Cottom, que van interpretar un tema de Grease. Seguidament van començar les actuacions dels participants, totes basades en bandes sonores de pel•lícules i musicals. Abans que es fes públic el nom dels premiats, Kelly Lee va interpretar un tema acompanyada en els cors pels participants del festival.

El jurat d’esta catorzena edició, integrat pel cantant Luis Manuel Gil, la locutora de Radi Dénia SER, Pepa Ginestar i la regidora de Joventut, Cristina Morera, va decidir que els guanyadors del FIC 2016 foren Marta Perelló Tomás (categoria Infantil), Andrea Soto Alonso (categoria Juvenil) i Óscar Lasarte (Sènior). Els premiats van rebre un val de Milar Dénia per import de 150 euros en la categoria Infantil, 200 euros per a la guanyadora de Juvenil i 300 euros per al premiat de categoria Sènior.

L’alcalde, Vicent Grimalt, i la regidora de Joventut, Cristina Morera, van ser els encarregats de lliurar els premis i els diplomes als participants d’esta 14 edició

FacebookTwitter