Primera Trobada d’Escoles de Teatre de la Comunitat Valenciana

L’Escola de Teatre Comarcal Marina Alta va participar en la primera Trobada d’Escola de Teatre de la Comunitat Valenciana, celebrat en el municipi valencià de Foios, dilluns passat 27 d’abril. A més de l’ETC i de l’escola de Foios van assistir les d’Alboraya, Massamagrell, Aldaia, El Puig, Meliana, Mislata i Picassent.

La trobada es va obrir amb una conferència de Xema Palanca, representant d’Aldaia, sobre la història de les escoles de teatre de la Comunitat Valenciana, a la que va seguir un debat sobre les relacions entre elles, les seues necessitats actuals, el seu funcionament i els seus objectius.

L’ETC va tindre una participació activa en el fòrum, exposant el model pedagògic i organitzatiu que desenrotlla,  obtenint una gran acollida entre els assistent perquè supera àmpliament les expectatives de les escoles municipals.

Entre les conclusions més destacades de la trobada, destaca la voluntat de promoure sinergies que estimulen i permeten l’intercanvi d’experiències i dels treballs desenrotllats pels alumnes, la consolidació d’este tipus de trobades i la idea d’agrupar a les distintes escoles en una federació.

1er Encuentro Foios Familia

FacebookTwitter