Viatge a la neu

Dinamics, Events, Llunatics - 27• Jan•16

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Dénia, ha organitzat pel properCARTELL NEU 2016 dia 20 de Febrer una eixida a les pistes d’Esquí de Valdelinares (Terol). L’activitat  esta pensada per a diferents usuaris, ja que pot esser una eixida per a famílies per a passar un dia amb els xiquets en la neu, per a joves que lis apeteixca tenir un contacte amb les activitats de neu, o per a passar un dia de forma diferent,  etc…

 L’eixida serà des del pàrquing de Torrecremada a les 6’00 hores del dia 20 de febrer, i l’arribada a Dénia està programada per a les 21’30 h. aproximadament.

 El preu son 18 € que inclouen el desplaçament fins a les pistes i el segur de viatge, essent opcional una vegada allí el que cadascú vullga fer (esquiar, jugar amb la neu, trineu, etc…).

 Per a poder participar d’aquesta eixida, els interessats hauran de posar-se en contacte amb la Regidoria de Joventut (Ronda Muralles 42 – tel 966423700), formalitzant les pertinents inscripcions en les oficines. Les places son limitades, i es cobriran per ordre d’inscripció.

Full d´inscripció

FacebookTwitter