Viatge a Valdelinares

Llunatics, Noticies - 22• Feb•16

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Dénia, va organitzar el passat20160220_090826 dissabte 20 de febrer, un viatge a les pistes de Valdelinares. Els 54 participants que van prendre part d’aquesta activitat, reunien diferents objectius d’aquest viatge, ja que acudiren xiquets i xiquetes amb pares, per a passar un dia diferent (amb trineu, jocs en la neu, i l’experiència de xafar la neu), així com adults que aprofitaven el dia per a esquiar, o simplement per passejar per les pistes, baix els arbres nevats.

L’eixida es va realitzar a les 6 del matí des de Torrecremada, realitzant una parada de descans a Barracas, per a una miqueta més tard de les 10 estar en les pistes de Valdelinares.

La climatologia ens va acompanyar, ja que el sol va lluir durant tota la jornada, que junt a l’absència de vent, va fer una combinació perfecta per a gaudir encara més de la jornada. La neu de les pistes estava en molt optimes condicions. El punt negatiu va estar en les plaques de gel que a primera hora del matí havien del pàrking a les pistes que van provocar alguna que altra caiguda.

A les 17 h., quan tanquen les pistes, ens varem anar dirigint cap l’autobús, amb cares de cansament, però contents per la bona experiència disfrutada durant tota la jornada.

L’arribada a Dénia va esser a les 21’15 minuts.

Pel proper mes d’abril la Regidoria de Joventut està organitzant una nova eixida, en aquesta ocasió a Alacant, a la Fira del Manga,

Totes aquelles persones que volen rebre informació d’aquesta o altres de les activitats de la Regidoria de Joventut, poden a través de la web www.aulasdenia.es o del facebook llunàtics Dénia Joventut, veure informació així com fer-nos arribar el seu correu per a rebre directament la informació.

FacebookTwitter