Visita al VI saló del Manga i Cultura Japonesa a Alacant

Events, Llunatics - 21• Mar•16

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Dénia ha organitzat, per al 10 cartel1d’abril, una eixida al 6é Saló del Manga i Cultura Japonesa d’Alacant. L’eixida amb autobús des de Dénia tindrà lloc a les 9 del matí i la tornada està prevista a les 20 hores. El preu de l’excursió és de 16 euros, que inclouen el desplaçament, l’assegurança del viatge i l’entrada a l’esdeveniment. Les inscripcions es poden realitzar en l’oficina de Joventut del 21 de març al 4 d’abril. El nombre de places és limitat.

El 6é Saló del Manga se celebra en la Institució Firal Alacantina (IFA) i, com cada any, reunirà a milers d’aficionats al còmic japonés i la cultura nipona durant el cap de setmana del 9 i 10 d’abril.

Hi ha programades més de 150 activitats distribuïdes en diferents zones: escenaris amb concursos, com el de cosplay, i concerts; àrees de tallers (origami, llengua japonesa, manualitats); una zona de videojocs amb les últimes novetats del mercat i un tatami amb exhibicions i tallers d’arts marcials, entre altres.

Així mateix s’habilitarà una zona comercial amb 50 expositors de còmics, videojocs, jocs de rol, llibreries especialitzades, disfresses, editorials, acadèmies, clubs d’arts marcials i associacions relacionades amb el manga i la cultura japonesa.

Full d´inscripció

FacebookTwitter